Make your own free website on Tripod.com

Ohjeita pubissa kävijöille

-eli jos tuntuu siltä, että kaikki ei ole aivan kohdallaan

OIRE DIAGNOOSI PARANNUSKEINO
Olut ei maistu miltään eikä vie janoa. Paita edestä märkä. Suu ei ole juodessa auki tai lasi on väärässä kohdassa naamaa. Osta uusi tuoppi ja harjoittele peilin edessä, kunnes juomatekniika on riittävän hyvä.
Olut ei vie janoa ja maistuu epätavallisen väljähtyneeltä ja mauttomalta. Lasi on tyhjä. Etsi joku, joka tarjoaa sinulle uuden tuopin.
Jalat kylmät ja märät. Lasi on väärässa asennossa kädessäsi. Käännä lasi siten, että avonainen pää on ylöspäin.
Jalat lämpimät ja märät. Rakon kontrolli epäkunnossa. Mene seisomaan lähimmän koiran viereen. Valita hetken kuluttua omistajalle, että hänen koiransa ei ole koulutettu. Vaadi korvaukseski iso tuoppi.
Pubi vaikuttaa sumealta ja hämyiselta. Katsot pubia tyhjän lasin läpi. Etsi joku, joka tarjoaa sinulle uuden tuopin.
Selässä tuntuu pistävää kipua. Olet liian lähellä tikkataulua. Irrota harjanvarrella tikat takin selkämyksestä.
Pubi liikkuu. Sinua kannetaan ulos. Tarkista, pääsetkö mihinkään muuhun pubiin. Valita kuuluvasti, että sinua ollaan kaappamassa Nuubian orja-armeijaan.
Huomaat, että vastakkainen seinä on täynnä kattolamppuja. Olet kaatunut selällesi. Jos lasisi on täynnä, eikä kukaan seiso lasia pitelevän kätesi päällä, pysy siinä.
Kaikki ovat kadonneet Pubi on suljettu Tarkista pubin alkoholivarastot. Odota aamua, se tulee aiemmin kuin uskoitkaan.
Kaikki ovat kadonneet ja suusi on täynnä hampaita ja koiranp... Olet kaatunut eteenpäin Niele uloste ja hampaat. Ala ottaa taskumatistasi pohjia seuraavaksi päiväksi.
Heräät. Vuode on kova, kylmä ja märkä. Et voi nähdä makuuhuoneesi seiniä etkä kattoa. Olet yöpynyt katuojaan. Käännä kylkeäsi ja jatka nukkumista.

Takaisin

Etusivulle