Make your own free website on Tripod.com

Baarin Historia.

Kanava perustettiin jo vuonna 1994, jolloin ylläpitäjänä oli Mellow. 1995 Keväällä KauraKone ja PaPaRaZZi (ent. _Ace_, nyk. ragor) kutsuivat hätiin BB :n, joka ylläpiti kanavaa koko kesän RoLLeR-bottiohjelman, tp1 ja omien screenien avustamana, kunnes sitten camell (ent. kamell, nyk. nacholas) ja Nito, cyclone, NoVa, _Maa_ ja muut tulivat syksymmällä ihmettelemään kukas se tuo on ja kuka sille opit on antanu.

Kanavan jakoivat ja pitivät pystyssa Manttalaiset ja Ratollaiset sulassa sovussa noin vuoden verran, kunnes myöhemmin kehkeytyi aikamoinen mellakka, jossa sai surmansa 2 manttalaista ja useita IRCaajia vietiin sairaalahoitoon.
Repaleisen Manttalaisleirin ja heidän kannattajiensa hylättyä kanavan ja Ratolin saatua yksinhallinnon kanava piristyi jonkin verran, ja uusia vakioasukkeja ryntäsi paikalle.

Vanhojen konkareiden pitäessä opiskelu-, tai muuta taukoa, on uusista asukeista pikkuhiljaa pestattu aika liuta uusia operaattoreita, ja bottiarmeijan riveihin on saapunut monta uutta simputtajaa pitämään huonosti käyttäytyvät asiakkaat kurissa ja pitäen aidon Baarilaishengen korkealla.

Kanavalla on onneksi uusi postituslista, joka vieläpä toimii. =)

Baarin nykyiseen henkilökuntaan kuuluvat: BB, STN, Kremar, lulu-, tp1, Weirdo, nacholas, Hoki, Islena juiba, KURiiRi, warre, sauri, Renttu ja ph, sekä joitakin muita +v merkkisiä..
HuH?! ompas meitä paljon, mutta suurella kanavalla täytyy olla paljon henkilökuntaa, vaikka uusia opseja ei kyllä sitten vähään aikaan taas jaetakkaan . . :)

Tässä oli pätkä kanavan historiaa

Etusivulle